Ni kanske har sett att jag lagt till en flik för PR & Policy i min dropdownmeny? Klicka gärna in och läs allt som står för att få en bättre bild över hur jag tänker med min sida.
 
Produktprover eller pressutskick är i många fall en förutsättning för att jag ska kunna hålla mig uppdaterad om det senaste och för att jag ska kunna ge er information utifrån mina egna erfarenheter. Men viktigt att poängtera är att jag endast väljer ut produkter som intresserar mig och att min omdömen aldrig påverkas av avsändaren.
 
Något nytt är att jag från och med nu kommer märka alla produkter som jag får som gåvor i pressutskick, produktprover och på pressevent med en asterix (*). Jag tror det kommer underlätta för både er och mig. Ni kommer lätt att kunna se vad som är gåvor (och skilja det från vad jag köpt själv), samtidigt som det blir smidigare för mig att lägga till en asterix efter produkten istället för att skriva ”fått hem” eller liknande. Det blir både enklare och tydligare!
 
KLICKA HÄR för att läsa min PR & Policy.
Har ni några synpunkter? 🙂
 
Booking.com