Ni kanske har sett att jag lagt till en flik för PR & Policy i min dropdownmeny? Klicka gärna in och läs allt som står för att få en bättre bild över hur jag tänker med min sida.
 
Produktprover eller pressutskick är i många fall en förutsättning för att jag ska kunna hålla mig uppdaterad om det senaste och för att jag ska kunna ge er information utifrån mina egna erfarenheter. Men viktigt att poängtera är att jag endast väljer ut produkter som intresserar mig och att min omdömen aldrig påverkas av avsändaren.
 
Något nytt är att jag från och med nu kommer märka alla produkter som jag får som gåvor i pressutskick, produktprover och på pressevent med en asterix (*). Jag tror det kommer underlätta för både er och mig. Ni kommer lätt att kunna se vad som är gåvor (och skilja det från vad jag köpt själv), samtidigt som det blir smidigare för mig att lägga till en asterix efter produkten istället för att skriva ”fått hem” eller liknande. Det blir både enklare och tydligare!
 
KLICKA HÄR för att läsa min PR & Policy.
Har ni några synpunkter? 🙂
 
 • Regni

  Dina intervjuer är alltid intressanta.Här har du "fångat"en väldigt duktig fotograf som generöst delar med sig av sin kunskap.Varje bild är ett konstverk.Tummen upp.Många osv.
  Svar: Tack så mycket! Håller med dig, han är verkligen enormt duktig! 🙂 Många kramar ADARAS.se

 • Den bloggen måste jag kolla in, hur fina bilder som helst ju! 😀
  Svar: Ja gör det! 😀 Det är verkligen magiska bilder! ADARAS.se

 • Wow, himla fina bilder!:-d:love:

 • Matilda

  Helt otroligt så fina bilder han tar!
  Jag blev sugen på att plocka fram min egna kamera nu och fota lite ^^,

 • Vilka fina bilder!

 • Fantastiska bilder 😀 gyllene snittet använder vi oss av i film med 😀

 • Hej! 🙂
  Händer idag?:love:

 • Ida

  gud va härliga bilder!

  kolla gärna in på min bakblogg

 • Sååå sjukt fina bilder

 • Malin

  Vilka otroligt fina bilder! 🙂

 • Florina ♡

  riktigt fina bilder!

 • Kolla gärna in på våran blogg och säg vad du tycker. Förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer

 • Herregud vilka fantastiska bilder du tar!

 • underbara bilder!

 • Fina bilder och bra tips. Ska definitivt hålla koll på honom vidare.
  Tack.

 • Vilka jättefina bilder 🙂

 • Åh gud vad han tar bra bilder!

 • Himla balla bilder!

 • Sjukt fina bilder!!

 • Bra intervju och kul att läsa 🙂
  Gillar verkligen fototipset i slutet, det är så sant. Man måste lära känna sin kamera för att få till de bästa bilderna 🙂

 • Nathalie B

  Får jag bara fråga (blev väldigt nyfiken), hur väljer du ut vilka du ska intervjua? Finns det något sätt för vanliga dödliga som mig att kunna va med i en, eller finns det några särskilda krav för det? 🙂