This post is available in
JAG ÄR SÅ LYCKLIG! Jag vet inte hur jag har klarat mig utan en eltandborste så länge, men jag hade turen att vinna Philips Sonicares nyaste eltandborste – Sonicare Diamond Clean tidigare i veckan och det är seriöst den bästa tandborsten jag testat! Den har diamantformade borstrån som skapar bort plack, ger kliniskt bevisat vitare tänder på bara en vecka och förbättrar munhälsan. Dessutom levereras den i ett smart resefodral som man kan ladda i datorns USB-uttag. Tandborstsglaset som följer med har även den finurliga funktionen att fungera som laddare! HUR COOLT LIKSOM?
 
Utöver det har Diamond Clean fem olika lägen: Clean, White, Polish, Gum Care och Sensitive – alla med unika egenskaper. I samtliga lägen meddelar borsten genom ett litet pip när det är dags att byta sida i munnen. Batterierna räcker i 30 dagar vid normal användning innan det är dags att ladda den igen.
 
I LOVE IT. BÄSTA TANDBORSTEN EVER.