This post is available in

Caseapp - Egendesignat iPhone skin, iPad skin & laptopskin.

Innan julen fixade jag en ny logotyp för mitt företag. I samma veva passade jag även på att beställa egendesignade skal och skins från CaseApp till min iPhone, iPad och laptop. Resultatet tycker jag blev hur fint som helst! Mina kontorstillbehör har fått en enhetlig och stilren look som samtidigt visar upp mitt företagsnamn och ständigt påminner mig om att det är mitt företag jag vill satsa på. Jag bara ÄLSKAR iPhoneskalet som är extra skyddande (och perfekt för klantiga personer som mig). Det är två skal i ett. Ett svart silikonskal samt ett hårt skal över. Dubbelt med skydd för ömtåliga iPhones!

Jag är också framförallt nöjd med mitt laptopskin. Jag beställde den variant som finns på CaseApp, skin för 15.6-skärmar, och klippte sedan ut motivet till min mindre skärm. Min mörkgrå Asus fick genast ett rejält uppsving.

Laptop skiniPad skiniPhone skin

Laptop skin, iPad skin & iPhone case från CaseApp.

Vad tycks? 🙂

11 KOMMENTARER

  1. Det blev riktigt bra tycker jag 🙂 Sen är det bra att påminna både sig själv och andra om sitt eget företag. Särskilt när företaget är ganska nytt och under uppstart/uppbyggnad. Är verksamheten så man till stor det driver den hemifrån så kan det finnas perioder då man inte märker så mycket av att man har en verksamhet. Då är det extra bra att bli påmind. Sen bra som du säger att det är ditt eget företag du vill satsa på. Det är då man bygger sin dröm, annars kan det bli någon annans dröm/företag man bygger….

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.