Månadens hårvårdsserie: Pantene Pro-V Youth Protect 7

This post is available in

pantene-pro-v-youth-protect-7

Anti-aging för håret? Javisst! Sedan mitten på februari har jag använt Pantenes nya hårvårdsserie Pantene Pro-V Youth Protect 7. Det är en anti-aging hårvårdsserie bestående av shampoo, balsam, hårinpackning och en Fibro-reinforcing spray – sprängfylld med vitamin B7.

Hårvårdsserien är specialdesignad för att vårda och förebygga hårets ålderstecken genom att: öka fylligheten, ge glans, släta ut frissigheten, återfukta, reparera skador, skydda mot kluvna hårtoppar och stärka håret mot håravfall och brutna hårstrån.

För mig känns serien som en fullträff. Efter påfrestande väder och experimenterande med hårfärger har mitt hår trasslat sig, varit torrt, frissigt och tappat mycket lyster det senaste halvåret. Denna serie har framförallt gjort håret mjukare och gjort det lättare att kamma igenom. Som ett stort plus luktar även alla produkter i serien supergott! 😀

Det enda jag önskar är att serien också hade passat för färgat hår nu när halva mitt hår är lila/rött. Mitt hår är fortfarande i stort behov av återfuktning! 

Serien rekommenderas för dig som är 20+ och kostar mellan 36-60 kr i butik.  Du hittar även hela serien online HÄR.
Betyg: ♥♥♥♥♥ (4/5)

P.S Om du undrar vart korken på sprayen är så är svaret: I dunno. Jag lyckas, av någon anledning, alltid att tappa bort korkar till förpackningar.

3 KOMMENTARER