This post is available in
Zick zack pantsMichael Kors WalletZick zack pantsOpen toe sandals

Det har inte varit den bästa blogguppdateringen den senaste tiden. Faktum är att jag har haft sjukt mycket att göra inför vår månadsresa till USA på lördag. I dag har jag, till exempel, passat på att fota en massa produkter jag kärat ner mig i den senaste tiden, men som tyvärr inte kommer kunna följa med på resan. Jag vill bygga upp en gedigen bildbank så att jag kan variera mina inlägg från USA med produkttips, DIY och annat kul 🙂

På bilderna:
Zic zac-byxor, Belle Shoes ♦ Plånbok, Michael Kors ♦ Klackar & tröja köpta i Warszawa ♦ Nagellack, Essie Salt Water Happy

 

2 KOMMENTARER

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.