Outfit: Zick zack pants

Outfit: Zick zack pants

Zick zack pantsMichael Kors WalletZick zack pantsOpen toe sandals

Det har inte varit den bästa blogguppdateringen den senaste tiden. Faktum är att jag har haft sjukt mycket att göra inför vår månadsresa till USA på lördag. I dag har jag, till exempel, passat på att fota en massa produkter jag kärat ner mig i den senaste tiden, men som tyvärr inte kommer kunna följa med på resan. Jag vill bygga upp en gedigen bildbank så att jag kan variera mina inlägg från USA med produkttips, DIY och annat kul 🙂

På bilderna:
Zic zac-byxor, Belle Shoes ♦ Plånbok, Michael Kors ♦ Klackar & tröja köpta i Warszawa ♦ Nagellack, Essie Salt Water Happy

 

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

2 reaktioner på ”Outfit: Zick zack pants”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet