This post is available in
Outfit with wite details White sunglasses White tractor soles White tractor soles outfit

Vilken vecka! Jag har så många roliga jobbuppdrag just nu inom både webbdesign och foto. Jag är dessutom så glad att jag även hunnit klämma in både träning samt hunnit öva på att bygga gelenaglar denna vecka. I dag ska jag in till stan en sväng för en lyxig stylingmorgon med Elnett och sedan kommer jag jobba intensivt med mina olika projekt innan det är dags för veckans största höjdpunkt. En kryssning med Daisy Beauty till Finland! Det kommer bli fantastiskt roligt. Visste ni förresten att jag är en kvarts finsk? Min farmor kommer från Finland och jag var där en hel del när jag var yngre. Nu är det så många år sedan att jag inte ens minns när jag var där sist. Men jag kan inte låta bli att känna mig nostalgisk. ♥

Skor, NLY (här – OBS! Väldigt smala skor) ♦ Klänning & solisar, H&M ♦ Väska, Usot (här!) ♦ Militärmönstrad parkas, Bik Bok (gammal)

9 KOMMENTARER

 1. Så fint! ♥

  Vad roligt med alla jobbuppdrag och resan till Finland.
  Själv kan jag inte låta bli att förundras över alla likheter.
  Inte nog med att vi delar efternamn och födelsedag. Även intressen, livsstil och rötter påminner väldigt mycket. För att sammanfatta det kort. Vad är då oddsen att din blogg blev en av mina absoluta favoriter.
  Om jag inte minns fel så tror jag också att en vän till mig plugga samma journalistutbildning som dig. Visst är det konstigt 🙂

  • Tack fina du! Haha nämen åååh vad roligt! Tack sötis för din fina kommentar och vad roligt att vi är så lika 😀 Det visste jag inte! Världen är allt liten 😛 <3 Massa kramar till dig!

 2. Så fint! ♥

  Vad roligt med alla jobbuppdrag och resan till Finland.
  Själv kan jag inte låta bli att förundras över alla likheter.
  Inte nog med att vi delar efternamn och födelsedag. Även intressen, livsstil och rötter påminner väldigt mycket. För att sammanfatta det kort. Vad är då oddsen att din blogg blev en av mina absoluta favoriter.
  Om jag inte minns fel så tror jag också att en vän till mig plugga samma journalistutbildning som dig. Visst är det konstigt 🙂

 3. ÅÅ, jag har tyckt att de vita skorna är snygga i evigheter nu. Dock tror jag inte att jag skulle klara att gå i högklackat så länge, haha. Ha en bra dag

  • Visst är de snygga!! 😀 eftersom skorna har så hög platå skulle de vara väldigt sköna att gå i (för att vara klackar) – om de inte hade varit för att de är såååå smala. Håller typ tummarna för att de ska töja ut sig lite haha 😛
   Ha en fin söndag!
   Kram

 4. ÅÅ, jag har tyckt att de vita skorna är snygga i evigheter nu. Dock tror jag inte att jag skulle klara att gå i högklackat så länge, haha. Ha en bra dag

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.