This post is available in
Outfit with wite details White sunglasses White tractor soles White tractor soles outfit

Vilken vecka! Jag har så många roliga jobbuppdrag just nu inom både webbdesign och foto. Jag är dessutom så glad att jag även hunnit klämma in både träning samt hunnit öva på att bygga gelenaglar denna vecka. I dag ska jag in till stan en sväng för en lyxig stylingmorgon med Elnett och sedan kommer jag jobba intensivt med mina olika projekt innan det är dags för veckans största höjdpunkt. En kryssning med Daisy Beauty till Finland! Det kommer bli fantastiskt roligt. Visste ni förresten att jag är en kvarts finsk? Min farmor kommer från Finland och jag var där en hel del när jag var yngre. Nu är det så många år sedan att jag inte ens minns när jag var där sist. Men jag kan inte låta bli att känna mig nostalgisk. ♥

Skor, NLY (här – OBS! Väldigt smala skor) ♦ Klänning & solisar, H&M ♦ Väska, Usot (här!) ♦ Militärmönstrad parkas, Bik Bok (gammal)