Artikeln innehåller reklamlänkar

Outfit: Vinröd hatt + wedge sneakers

STYLEPIT Chic Fashion Hatt BordeauxGlobal Funk Jeans Outfit: Vinröd hatt Wedge sneakers från Steve MaddenSTYLEPIT Chic Fashion Hatt BordeauxBordeaux-hat

Jag har haft ett stort ha-begär efter hattar den senaste tiden. Jag har köpt en svart, en beige och nu denna i vinrött. Jag beställde den tillsammans med bland annat de svarta jeansen på bilderna från Stylepit.se. Snygga va? Älskar både jeansen och min nya hatt! Det här är förresten första gången jag beställt från Stylepit, trots att de tydligen har funnits i 15 år. Det var nästan lite av en slump att jag hittade in nu.

Jag gjorde för ett tag sedan en logotyp till kundomdömessajten Storebadge och kikade förra veckan in på alla recensioner. Stylepit hade fått superbra omdömen och betyg, så jag klickade in och hittade en massa fina grejer direkt. Hatten är faktiskt från Stylepits egna märke. Jeansen köpte jag på rea och de är jag minst lika nöjd med. De är väldigt bekväma och har ett snyggt diskret mönster. Well, snabb leverans, bra priser och produkter. Vad ska man säga? Får definitivt kika in hos dem fler gånger! 😉

[divider]Sno stilen[/divider]

 

 

Pin
Share
Tweet