Outfit vid Krusenbergs herrgård

Outfit vid Krusenbergs herrgård

krusenberg-herrgard-adaraslouis-vuitton-scarfkrusenberg_herrgard-adaras
Klänning, Sammydress | Scarf, Louis Vuitton | Ringar & halsband, Fanny Lyckman for Estradeur | Skor, Nelly

God morgon fina ni!  Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig i ordning. Sedan blir det en vända till stan för att träffa BFF, käka middag och gå på bio. Om ni har tips på en bra film – shoot! 😀

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

19 reaktioner på ”Outfit vid Krusenbergs herrgård”

  1. Antar att du får såna här kommentarer ofta men jag som bloggare har följt dig väldigt länge och har sett dig och din blogg vuxit då du har fått så himla många följare och jag vill att min blogg ska växa lika mycket som din har gjort. Därför låter det här lite cheezy men jag undrar om du skulle vilja tipsa om min blogg i din blogg? Min dröm är att min blogg ska blir större och jag kämpar med den så himla mycket just nu för att få den till det. Förstår om du inte skulle vilja göra det då jag ibland får såna här förfrågningar själv en hel del. Men om du skulle vilja så skulle det verkligen hjälpa mig och min blogg och jag skulle bli så himla glad!

    Kram på dig <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet