Outfit: Neon delight

Outfit: Neon delight

neon-outfit marc-jacobs neon-color-outfit

Efter en traditionell vår med mycket pasteller vill jag nu fylla garderoben med färgsprakande plagg. Massor av mönster eller enkelfärgade neonplagg. Tröjan ovan är en av mina favoriter. Jag köpte den på H&M förra året och blir alltid så glad när jag har den på mig. Den fräsiga cut-out-ryggen är en rolig bonus.

neon-outfit-inspiration

1. Tröja ♦ 2. Örhängen 3. Solglasögon 4. Armband 5. Wedge sneakers i mockaimitation 6. Sjal

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

8 reaktioner på ”Outfit: Neon delight”

  1. Supersnyggt, jätte härlig färg på tröjan 🙂
    – Jo det är några saker som jag absolut tycker att du ska göra i Sommar. Speciellt att äta glass i hamnen (du vet vid bodarna) Supergod glass där. Antar att du redan varit nere på piren men att sitta där ute och äta glass är supermysigt. Gå ut till ringvägen, hitta något fint ställe (ett berg) och ligg och sola på. Ta med lite god dricka, jordgubbar och någon annan god frukt, sola samt bada. Finns även en fin badplats som heter Nixta dock tycker jag att det är mest småbarn som badar där annars kan du gå dit, hoppa hopptorn mm.

    Hehe blev en väldigt lång kommentar men hoppas du tycker något utav det låter intressant till sommarn och finns en del fina ställen här! kramkram

  2. Ja jag ska göra det 🙂 Hade faktiskt tänkt testa en questbar imorgon innan jag ska iväg och träna 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet