This post is available in
Camo Print KimonoQuiltad väska Camo Print KimonoCamo Print Kimono Camo Print KimonoCamo Print Kimono

God morgon finisar! Sitter just nu på tåget på väg in till stan, så passar på att bjuda på en outfit från förra veckan när jag hade på mig min nya kamouflagemönstrade kimono (såååå fiiin!) och mina nya over knee boots.

I dag är det för övrigt fullt upp hela dagen. Först pressfrulle med Philips, sedan jobbmöte, VIP-lansering av ett nytt makeupmärke och två till möten. Sedan ska jag börja med en ny logotypbeställning och börja med en databas-uppgift. Hur som helst, detta ska bli en väldigt produktiv torsdag! Nu kör vi.

Outfit-länkar: Jeans // Camo Print Kimono // Quiltad väska // Hatt // Smycken // Over knee boots

8 KOMMENTARER

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.