This post is available in

Outfit: Camo print kimono & hat Camo print kimono Camo print kimono Fringe bag from Indiska Camo print kimono Camo print kimono

Hatt och solglasögon. Det börjar tydligt bli mina nya favoritaccessoarer. Dessutom älskar jag kimonos! Vill bara fylla min garderob med en massa fina mönstrade kimonos som jag kan svepa in mig både i sommar och i höst.

Till något helt annat, nu ska jag fortsätta med tråkigt pappersarbete. Har jobbat med min bokföring och deklaration både i går och i dag. Utan mitt bokföringsprogram vet jag inte hur jag skulle klara av allt, men det är ändå många uppgifter att gå igenom och kontrollera. Skönt blir det i alla fall att lämna in deklarationen i helgen. Skönt blir det också med ett body pump-pass lite senare i dag. Det blir minsann en effektiv söndag! #hejaIda ♥

[divider]Outfitdetaljer[/divider]

Camo print kimono, BoohooFransväska, IndiskaJeans, BoohooLinne, Nelly
Hatt, Nelly (here!) Nagellack, Idun Minerals Korall (here!)