“Dreams don't work unless you do”

grey-mesh-sweatertransparent-sweater streetstyle-photo michael-kors-jet-set-travel-totemichael-kors_jet-set-travel-totegrey-chic-sweater
Tröja, Sammydress | Halsband, Glitter | Sneakers, Steve Madden

Så här ser jag ofta ut just nu när jag jagar mina drömmar i stan – med en stor väska och min laptop i ena handen. Flytten till Nynäshamn har inneburit många timmar i kollektivtrafiken varje vecka. Det är minst två timmars resväg varje gång och då åker jag in till Stockholm flera gånger i veckan. Systemkameran och min laptop är alltid ett måste, vilket blir riktigt tungt efter några timmars springande mellan olika möten. Men det är det värt. Jag vet vad jag vill och jag ska inte låta mina drömmar bara förbli drömmar.

Att köra helt på eget företag är det roligaste jag någonsin gjort. Nu har jag visserligen bara hållit på sedan i januari men under den här tiden har jag börjat våga ta hjälp av andra och även börjat planera så sjukt många spännande saker. Mer får ni veta framöver. Nu närmast på schemat står Attitude-mässan. Ses vi där i dag? 🙂

Ida Josefin Erikssonhttps://adaras.se
Ida Josefin Eriksson är en prisbelönad livsstils- och resebloggare bloggare från norra Sverige. Efter att ha tagit en kandidatexamen i journalistik startade hon eget företag för att uppfylla sina drömmar om att bli en digital nomad.

Latest Posts

Dalgona rödbetslatte – enkelt veganskt recept!

Vad sägs om en kombination av en trendig Dalgonakaffe och nyttig rödbetslatte? Vår Dalgona rödbetslatte är inte bara läckert rosa och svalkande god, utan också helt vegansk. 

ADARAS LISTAR: 31 Solklara klänningar i trendfärgen gult

Låna färginspiration från solens glada strålar. Här listar vi sommarens läckraste och mest solklara gula klänningar i olika stilar och för olika plånböcker.

23 Grymma saker att göra hemma i karantän

Trött på att sträcktitta på Netflix eller har du bara extremt tråkigt i din karantän? Här är listan på över 20 grymma saker att göra hemma medan du isolerar dig från samhället. 

Tropisk smoothiebowl med ananas, mango & kokos

Dröm dig bort till varmare breddgrader med denna veganska och tropiska smoothiebowl som bara skriker Aloha. Med smaker av svalkande mango, uppfriskande ananas och krispig kokos blir det en somrig energikick. 

Jobba hemifrån: Så klarar du av de vanligaste utmaningarna

En dröm eller mardröm? Att jobba hemifrån är inte utan utmaningar. Flexibiliteten är det bästa men det kan vara svårt att hålla sig fokuserad, disciplinerad och produktiv. Eller kanske känner du dig isolerad? Här är mina bästa tips på hur du blir mer effektiv hemma. 

8+ Fantastiska Instagramplatser i Cornwall, England

Med dramatiska kustlinjer, pudermjuka sandstränder, tropiska trädgårdar, slottsruiner och små söta fiskebyar är det enkelt att hitta vackra Instagramplatser i Cornwall - vart du än tittar. Jag har listat några av de absolut bästa! 

Comments

  1. Skulle en väska på hjul underlätta eller möjligen en ryggsäck ? Många lyckosparkar och varma tankar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin
Tweet
Share
WhatsApp