Artikeln innehåller reklamlänkar

Onsdagsplaner

Onsdagsplaner

Pink jumpsuit

Pink jumpsuit
#powerofchange

God morgon! Jag är i vanliga fall ingen morgonmänniska men det härliga vårvädret gör att jag gärna kliver upp tidigt. I dag har jag hunnit svara på en stor dos med mejl samt hunnit njuta av vårsolen och en hallonsmoothie i min rosa playsuit på balkongen. Playsuits + balkonghäng = tydliga vårtecken. Nu ska jag bara byta om innan jag tar tåget in till stan. På schemat är jobbmöten, presslunch med Scholl och en lyxig spa-kväll som Diana anordnar. Peppilipepp!

Vad gör ni i dag? 🙂

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

3 reaktioner på ”Onsdagsplaner”

  1. Jag vaknade med samma känsla men någonstans på vägen tappade jag den.
    Nu väntar en dag av jobb, möten och sedan städning av lägenheten samt det vanliga jobbet att visa svenska folket min nyöppnade webshop med inriktning på bh:ar stellasina!
    Några bra pepptips när allt känns lite trist?

  2. Jag har tvättat ,lät kläderna torka utomhus och har alldeles nyss tagit in torra , väldoftande lakan ,handdukar och örngott. Vårvintern i Norrland är helt underbar med skarföre som gör att man obehindrat tar sig fram i skog och mark. Välgångsönskningar med att fullfölja dit “späckade” schema. Många …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet