This post is available in
Puls & Träning i Nynäshamn

Nu jäklar ska jag komma igång med träningen på riktigt! Och denna gång menar jag det. Det ska inte bara bli ett tomt löfte som håller några veckor. Om 212 dagar åker jag, Simon, Kasia och Pawel till Los Angeles och då ska jag vara fit! Jag har haft så svårt att träna regelbundet på egen hand. Men från och med i morgon blir det ändring på det. Nu har jag nämligen köpt ett gymkort i Nynäshamn och kan se fram emot att boka in roliga pass i min kalender. Dessutom kommer jag kunna träna tillsammans med Kasia vilket blir hur kul som helst. Vi börjar i morgon 😀

7 KOMMENTARER

  1. Då önskar jag dig lycka till med träningen och håller tummarna för att du är frisk! För är de nått som kan avbryta träningen och få en att bli jätte opepp och sluta så är det ju om man blir sjuk! Så det får vi hoppas att du inte blir! 😀

  2. Lycka till!
    Har kommit långt själv, men sedan tappade jag det.
    Måste sluta med alla löften som bryts. Bara att kämpa på.
    När resultatet kommer är man så tacksam för det slit man lagt ner 🙂

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.