Nynäs genom mobilen

Nynäs genom mobilen

Nynashamn

Jag och Simon har hittills haft en helt underbar vistelse i Nynäs. Jag har tagit massor av bilder med min systemkamera men eftersom jag inte hunnit föra över allt till datorn än tänkte jag vara smidig och visa några mobilbilder från i går. Here you go:

1. Frukostbuffé i skärgårdsmiljö. Svårslagen start på dagen.
2. Det är sååå fint vid Nynäshamns båthamn. Det är något magiskt rogivande med vattnet och stämningen där.
3. Mys på hotellrummet med bästa killen.
4. Fruktansvärt god Skärgårdstallrik som jag var tvungen att fota med både min mobil och kamera (även killen knäppte några bilder med sin lur = extra bevis på hur gott det är).

I dag ska jag dock få testa på den största nackdelen med Nynäs … att åka kommunalt in till stan. Först ska jag på möte med Fames och jobba med bloggportalen (yey!), sedan ska jag på ett event med Indiska.

Hoppas ni får en superfin dag! Puss

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

18 reaktioner på ”Nynäs genom mobilen”

 1. Ser verkligen trivsamt ut. Intressant att få dina reseåsikter. Vi har varit på Nolia idag som vanligt med många utbud och gassande sol. Många osv.

 2. Dina inlägg med Simon eller inlägg om ert förhållande får en att känna sig så glad! Du framhäver verkligen lyx i dina vardagar och du framhäver glöden i kärleken som ni delar. Vilka underbara dagar 🙂 Vad glad man blir. Skönt! Det förtjänar du <3

  Hoppas du har ett bra möte, hade! Åh, jag älskar indiska. Vi har mycket inredning därifrån med ljusa härliga färger och snygga detaljer.

  Schyssta foton ifrån mobilen diN! 😀

  1. Åh vilken fantastiskt söt och fin kommentar – tusen tack!! 😀
   Hihi älskar också Indiska, speciellt inredningen. Så fint ju!

 3. Nynäs har världens finaste skärgård! Har båten i hamnen och det finns så många fina ställen att åka till! 😀

 4. Det är något alldeles speciellt vid havet sköna sommardagar! Den fisktallriken hade jag inte tackat nej till:) Kram

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet