Artikeln innehåller reklamlänkar

Nynäs genom mobilen

Nynashamn

Jag och Simon har hittills haft en helt underbar vistelse i Nynäs. Jag har tagit massor av bilder med min systemkamera men eftersom jag inte hunnit föra över allt till datorn än tänkte jag vara smidig och visa några mobilbilder från i går. Here you go:

1. Frukostbuffé i skärgårdsmiljö. Svårslagen start på dagen.
2. Det är sååå fint vid Nynäshamns båthamn. Det är något magiskt rogivande med vattnet och stämningen där.
3. Mys på hotellrummet med bästa killen.
4. Fruktansvärt god Skärgårdstallrik som jag var tvungen att fota med både min mobil och kamera (även killen knäppte några bilder med sin lur = extra bevis på hur gott det är).

I dag ska jag dock få testa på den största nackdelen med Nynäs … att åka kommunalt in till stan. Först ska jag på möte med Fames och jobba med bloggportalen (yey!), sedan ska jag på ett event med Indiska.

Hoppas ni får en superfin dag! Puss

Pin
Share
Tweet