This post is available in

Nivea Lip Butter

Har ni sett att Niveas lip butter-familj fått tillökning med en ny familjemedlem? Nivea Lip Butter Blueberry Blush? Det är, precis som det låter, en riktig godbit för läpparna. Blåbärsdoften är amazing! Den är precis lagom söt och frisk.

Bland syskonen hittar vi Vanilla & Macadamia (min favorit tillsammans med blåbär), Raspberry Rosé och Original. Alla produkter i serien Nivea Lip Butter innehåller sheasmör och mandelolja som återfuktar intensivt och gör läpparna supermjuka, samtidigt som man får en fin glans och lyster. De söta burkarna är dessutom perfekt att ha med sig. Jag är lite av en junkie när det kommer till läppbalsam och brukar alltid ha ett redo så jag kan smörja in mig i tid och otid. Det finns till exempel alltid ett läppbalsam i handväskan, ett på sänggaveln (så jag kan återfukta läpparna morgon och kväll) och i översta skrivbordslådan. Sedan har jag flera i badrumsskåpet, vid sminkspegeln och resten utspritt lite här och var. Kan bara säga: Älskar återfuktade och väldoftande läppar! ♥