This post is available in

braun-silk-epil-facial-brushbraun-silk-epil_facial-brush

Tänk en eltandborste – fast för ansiktet! Braun lanserar nu en djuprengörande borste för ansiktet som avlägsnar makeup och orenheter upp till sex gånger bättre än manuell rengöring med tvättgel. Braun Silk-épil Facial Brush ingår i tre nya beautykit som ska hjälpa kvinnor att bryta sig loss från torr och trist vinterhud.

Jag har endast använt Braun Facil Brush i tre dagar men känner redan nu att jag inte vill vara utan den. Den gör att ansiktsrengöringen blir rolig då de roterande mikrorörelserna känns som massage. På samma sätt som tänderna känns skinande rena efter två minuter med en eltandborste känns också ansiktet så mycket fräschare efter rengöring med Facial Brush.

Borsten sveper över ansiktet i 60 000 mikrorörelser i sekunden och ger en effektiv porrengöring  – såväl som den förbereder huden för återfuktning, ökar cirkulationen och lämnar huden glänsande och ren.

Tyvärr går Facial Brush inte enbart att köpa separat, utan den säljs i tre olika beautykit med epilering, exfoliering och ansiktsrengöring. Ovan ser ni produkter ur Braun med Silk-épil 7979 SkinSpa Premium Edition*. Den kombinerar epilatorn Silk-épil SkinSpa och dess kroppsborste med nya Facial Brush. Den innehåller dessutom ett laddningsställ, en skönhetspåse och två lock som möjliggör precisionsepilering på känsliga områden och i ansiktet. De rekommenderade priserna ligger på 1 099-2 099 kr beroende på vilket kit man väljer.

*Pressutskick

 

6 KOMMENTARER

  1. Åhh.. hade SÅ gärna velat ha ett kit! Har en gammal epilator hemma som min mamma har haft ett BRA tag haha. Skulle lätt behöva en ny, och ansiktsbordten verkar ju underbar!

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.