Artikeln innehåller reklamlänkar

Nya bikinis från Panos Emporio

Bikinis från Panos Emporio

Svensk sommar. Det är så typiskt att jag aldrig fått chansen att använda min helt fantastiska knallrosa bikini från Panos Emporio någon gång denna sommar. Men nu jäklar! Nu är det bara sex dagar kvar tills jag befinner mig i Los Angeles. En månad med sol och bad betyder självklart att min bikinisamling måste utökas. Mina två senaste tillskott är dessa läckra kreationer, också de från bästa Panos. De må kosta en slant, men detaljerna är helt fantastiska. Flätade band, lyxiga dekorationer och en sååå bekväm design … det är bikiniperfektion!

På bilden:

Hella – Multifärgad blommig bikini
Paxi – Mönstrad bikini i svart, rosa och vitt
Shimmering oil – En fantastisk superskimrande torrolja för ansikte kropp och hår. Ger en omedelbar bronz-effekt och har en underbar doft av hallon, melon, bergamott, plommon, orkidé och ros.

 

Pin
Share
Tweet