Nya bikinis från Panos Emporio

Nya bikinis från Panos Emporio

Bikinis från Panos Emporio

Svensk sommar. Det är så typiskt att jag aldrig fått chansen att använda min helt fantastiska knallrosa bikini från Panos Emporio någon gång denna sommar. Men nu jäklar! Nu är det bara sex dagar kvar tills jag befinner mig i Los Angeles. En månad med sol och bad betyder självklart att min bikinisamling måste utökas. Mina två senaste tillskott är dessa läckra kreationer, också de från bästa Panos. De må kosta en slant, men detaljerna är helt fantastiska. Flätade band, lyxiga dekorationer och en sååå bekväm design … det är bikiniperfektion!

På bilden:

Hella – Multifärgad blommig bikini
Paxi – Mönstrad bikini i svart, rosa och vitt
Shimmering oil – En fantastisk superskimrande torrolja för ansikte kropp och hår. Ger en omedelbar bronz-effekt och har en underbar doft av hallon, melon, bergamott, plommon, orkidé och ros.

 

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

5 reaktioner på ”Nya bikinis från Panos Emporio”

  1. Jag håller verkligen tummarna för att du,ni får använda alla badkläder och att ni klarar solchocken. Många …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet