Annonssamarbete med Nescafé
Artikeln innehåller reklamlänkar

Ny kökskompis: Nescafé Dolce Gusto Mini Me

nescafe-dolce-gusto-mini-me

Säg hej till min nya bästa vän i köket! Nu i november återlanserar Nescafé Dolce Gusto den populära kaffemaskinen Mini Me i vit design och limiterad upplaga. Till maskinen finns massor av juliga, klassiska och spännande smaker som fått mig på fall!

Samma dag som Blogawards, den 19 september, bjöd Nescafé Dolce Gusto in till en kväll med mörka toner för att välkomna klassikern Zoegas skånerost. Jag och Natalie tittade förbi för att prova på nyheten som var riktigt god. Nu har jag även fått chansen att prova på både kaffemaskinen och några spännande smaker ordentligt här hemma. Och vad kan man säga? Jo, det här är riktig vardagslyx!

Att börja eller avsluta dagen med en kopp intensiv espresso eller latte macchiato sätter verkligen guldkant på vilken dag som helst. Mini Me kan göra allt från chai latte, svart kaffe och espresso till varm choklad och is-cappuccino. Den är liten och smidig och får lätt plats i köket. Så här såg det ut i morse när jag gjorde Chai tea latte:

nescafe-dolce_gusto-mini-me

På varje kapsel står rekommenderad dosering men man kan lätt dosera efter egen smak också.

nescafe_dolce-gusto-mini-mechai-latte

Chai tea latte är helt klart min favorit. Den blir extra god om man toppar den med lite kanel! Simons favorit är Chococino – varm choklad gjord på de “finaste kakaobönorna”. Sedan är vi riktigt förtjusta i  Zoégas skånerost. Det är en kraftig mörkrost med toner av mörka bär, så god! ♥

aw-nescafe-dolce-gusto

Pin
Share
Tweet