This post is available in

adaras-harfarg
Först och främst, tack för alla fina komplimanger om min lila ombre! Ni som följt min blogg ett tag vet att jag älskar att byta hårfärg. Det senaste håret har jag gått från brunt till ombre till rött till ljus ombre till blond ombre och lila ombre – och nu är jag återigen tillbaka till brunt hår. Det var kul så länge det varade! I veckan bestämde jag mig bara för att gå tillbaka till hårfärgen jag alltid trivts allra bäst i.

Jag har nog omedvetet länge längtat efter en enkel hårfärg som passar till allt. En hårfärg som inte mattas av varje gång man duschar och en färg som alltid matchar löshåret. Istället för att ha effekter i håret ser jag nu fram emot att variera uppsättningar och frisyr. Jag har så många spännande håraccessoarer hemma som passar perfekt till brunt hår. Gosh, det känns skönt att vara tillbaka! ♥

adaras-harfarger
Hårfärger jag haft det senaste året. Vilken har varit din favorit? 🙂

41 KOMMENTARER

  1. Den nya hårfärgen är super snygg och du passar så bra i den!! 🙂
    Sen tycker jag om brunt, ombre och blond ombre. Även det röda och lila ombre var snyggt! Har beslut ångest 😳

  2. Lika snygg i allt! 😀
    Vill bara säga tack för att du tittar in på min blogg, hihi! Blir alltid så förvånad när jag ser dina kommentarer, eheh! Hoppas du får en bra dag imorgon iallafall, kram!

  3. RÖTT! haha men det är nog bara för att jag själv är rödhårig 😉 Jag färgade rött för två veckor sedan och stakade just då dina gamla blogginlägg lite extra mycket då du var röd, ville ha samma nyans som dig 😉 Var dessutom lite extra nervös att färga rött eftersom det inte är en lika vanlig hårfärg ^^

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.