Naturalbox november

naturalbox_reboot

Sedan Glossybox blev så hypat har det kommit fler och fler nischade prenumerationsboxar på marknaden. Naturalbox är som en Glossybox fylld med bara naturliga och ekologiska produkter inom hälsa och skönhet. Här är en titt i min första!

Novemberboxen heter “Reboot” och innehåller 6 produkter i full storlek från utvalda märken inom ekologisk skönhet och hälsa. En Naturalbox kostar 199 kr/st och är alltid värd minst 450 kr. Vid en längre prenumeration blir dock varje box billigare. Jag fick hem novemberboxen som innehöll:

Skrubben Body-buff (475 kr) från Phenomé Cosmetics, det sojabaserade doftljuset Busy bee candle (69 kr), ansiktstvål från Mádara Cosmetics (90 kr), 2 st fruktbars från Lubs (36 kr) med smak av blueberry och raspberry, den organiska energidrycken White tiger slim (15 kr) samt prover.

Phenome-Body-buff
busy-bee-candlesMadara-Cosmeticsnaturalbox-november

Jag är supernöjd med boxen. Den känns väldigt generöst med så många fullsizeprodukter, speciellt med den härliga och lyxiga skrubben från Phenomé Cosmetics som doftar underbart. Om du är nyfiken på Naturalbox så hittar du all info på Naturalbox.se.

Vad tycker du om konceptet? 🙂