Artikeln innehåller reklamlänkar

Grattis på mors dag!

Nybakta bullar på Fika-bricka

Grattis på mors dag alla fantastiska mammor! Vet ni vad? Jag har faktiskt min egen alldeles underbara mamma på besök. Vi träffas alldeles för sällan så det är en ren lyx att ha henne här. Hon åkte från Norrland tidigare i veckan och har skämt bort oss varje dag med allt från nybakta bullar, kakor, lagad mat och städhjälp.

Att toppa den vardagslyxen har minst sagt varit svårt.

Glossybox Mors Dag 2016

Men jag är ändå glad att jag fick chansen att uppvakta henne i morse med en ordentlig söndagsbrunch och den lyxiga Mors dags-boxen från Glossybox.

Mamma på besök i StockholmGlossybox Mors Dag 2016

Jag tror dock att det vi båda uppskattar allra mest är varandras sällskap. Att bara kunna ge varandra en kram och säga sov gott innan man går och lägger sig är precious.

Pin
Share
Tweet