This post is available in
Blue makeup for brown eyes

Blå ögonskuggor får verkligen bruna ögon att lysa! Jag använder blåa ögonskuggor alldeles för sällan men tycker att det är så himla snyggt. I dag har jag använt mig av en lätt skimrande koboltblå ögonskugga från IsaDoras nya fina Tropical Garden Eye Shadow Quartet.

Tropical Blue & Nude Makeup

Ögon:
IsaDora Tropical Garden Eye Shadow Quartet
Loreal Paris Hippie Mascara
Nyx The Curve Felt Tip Eyeliner

Bas:
Kat Von D Lock-it Tattoo Foundation
IsaDora Face Sculptor Natural Bronze

Läppar:
Nyx Full Throttle Lipstick Sidekick

Blue makeup for brown eyes

Bilderna fotade jag på balkongen med selfieläget med min nya kompakta systemkamera. Vad tycker ni? Är det okej kvalitet för bloggen? ^^ Vinkeln med standardobjektivet gör ju att bilderna blir rätt selfie-aktiga, men det är så himla smidigt att bara kunna föra över bilderna direkt till min iPad eller iPhone för en snabb redigering.

disclaimer

6 KOMMENTARER

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.