Artikeln innehåller reklamlänkar

Mina 10 nyårslöften 2017 – Stora förändringar & mål med deadlines!

Mina 10 nyårslöften 2017 – Stora förändringar & mål med deadlines!

Nyårslöften / New Year's resolution - Happy girl holing sparkler

Nyårslöften har en tendens att inte bli så långvariga. Men i år är det dags för mer än bara en förändring för min del. Jag har spenderat månader med att planera, utveckla och brainstorma hur jag ska lyckas med mina mål och drömmar. Med det sagt, här är mina nyårslöften för 2017!

Till stor del handlar det om att jag ska byta ut dåliga vanor mot goda och bli mer effektiv. Under 2016 märkte ni kanske att jag inte uppdaterar min blogg lika mycket som jag gjort tidigare. Anledningen är att jag fokuserat på att utveckla mina kanaler och mina kunskaper (inom allt från SEO-optimering och webbdesign till fotoredigering). Jag vill ta ADARAS Blogazine till nästa steg, lansera en internationell sida, börja med Youtube och låta varje kanal ha unikt content med högre kvalitet. Jag vill inspirera mera, bli mer strukturerad och låta mina drömmar bli mål.

En stor förändring under 2017 är även att jag kommer jobba tillsammans med min fästman. Hittills har han bara varit bakom kameran, men nu i år kommer han kliva fram i rampljuset. Mer om det får ni veta senare … Nu till årets mål:

Mina 10 Nyårslöften 2017

En ny Youtubevideo varje vecka

Jag vet inte hur många gånger jag sagt att jag ska börja med Youtube. Nu i år ska det bli av på riktigt. I promise!! Från och med 9 januari kommer Simon och jag lägga upp en Youtubevideo varje måndag 06.00 på vår nya gemensamma kanal: Awake with Adaras. Det kommer bli en underhållande morgonshow där vi tar upp allt mellan himmel och jord och där ni kommer få lära känna oss båda bättre.

Uppdatering: Första nyårslöftet har visat sig vara det allra svåraste att hålla. Eftersom det tydligen inte finns någon möjlighet att tidsinställa inlägg när man är så ny och liten på Youtube (?) blir det svårt att publicera en specifik tid varje vecka. Med nästan en resa inplanerad varje vecka fram till mars för min del blir det även svårt att hinna med att filma när det fortfarande är mycket teknik vi samtidigt behöver lära oss. Men vi satsar ändå på att publicera en video varje vecka och att ha publicerat minst 52 videos när året är slut 🙂

Jag ska sluta snooza

Jag ska låta mottot “If you snooze, you loose” bli mitt motto och inte låta väckarklockan ringa mer än en gång. Innan jag flyttade till Stockholm snoozade jag aldrig. Med en ny väckarklocka och pepp från mina lillasystrar från norr ska jag lyckas.

Jag ska bli fit till sommaren

Träning ska inte bli en bortprioritering. Det ska bli en del av min vardag. Jag ska bli fit igen, få en bättre hållning och känna mig helt nöjd över min bikinikropp till sommaren. Ett klyschigt nyårslöfte, men för en gångs skull känns det som att jag har rätt sinnesställning för att faktiskt kunna fullfölja detta löfte. Stora skillnaden detta år är att jag inte är ensam utan även har Simon med mig och att vi tillsammans ska börja träna på morgonen tre dagar i veckan – med start i morgon.

Jag ska bli en morgonmänniska

Det finns nog ingen som är mer nattuggla än vad jag är. Jag älskar natten och blir alltid så effektiv efter 00.00. Men jag vill så mycket hellre vara en effektiv morgonmänniska som kan utnyttja dygnets alla ljusa timmar. Jag har hört personer som gått från att vara natt- till morgonmänniska. Kan dem så kan jag.

Jag ska bli mer effektiv

Jag ska lära mig att prioritera rätt saker och fokusera på det jag gör helhjärtat – utan störande bakgrundselement. Just nu jobbar jag mest hemifrån och det är faktiskt inte optimalt. Jag är mycket mer effektiv när jag sätter mig på ett café och jobbar eller sitter på ett kontor. Att skapa eller hitta en ny arbetsplats är därför bland toppen på min att göra-lista.

Jag ska bli mer organiserad

Från min garderob till min mejlinkorg och mina skrivbordslådor. Jag ska lägga ner tid på att städa och organisera upp mitt liv. Det kommer inte bara kännas bra utan även spara värdefull tid varje dag.

Avsätta daglig tid för mina mål och drömmar

Jag ska varje morgon sätta av tid för att jobba mot mina största drömmar och mål. Ett av mina största mål är att driva eget i USA. Därför kommer jag varje dag sätta av tid för att jobba på den engelska versionen av ADARAS Blogazine (som tyvärr varit i soon to come-stadiet alldeles för länge).

Jag ska utbilda mig själv

Jag ska varje vecka avsätta tid för att utveckla mina kunskaper – från Brian Tracys boostande ljudböcker till lärorika videos på Youtube inom allt från SEO-optimering till fotoredigering i Lightroom. Jag vill bli bättre på allt!

Jag vill samarbeta mera

Ensam är stark men tillsammans är vi starkare. Jag vill hitta nya likasinnade kreativa bloggare, fotografer, filmskapare och företag att jobba med. Oavsett om det handlar om att dela kontor, boosta varandra på veckomöten eller skapa content tillsammans vill jag samarbeta mera på alla olika plan.

Tjäna dubbelt så mycket

Med effektivare dagar, bättre prioriteringar, mer sömn, träning och bättre fokus på alla jobbuppgifter vill jag ha tjänat dubbelt så mycket pengar när året är slut. Jag har varit dålig på att ta betalt för mig själv och ska bli bättre på att värdera mina kunskaper och skills. Jag vet vad jag kan och måste bara förstå vad jag och min tid är värd.

Nyårslöften - New Year's resolution

Vilka är dina nyårslöften för 2017? Dela gärna med dig i en kommentar så kan vi boosta varandra! ?

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

16 reaktioner på ”Mina 10 nyårslöften 2017 – Stora förändringar & mål med deadlines!”

 1. Men goooo giiirl! Grymma mål! Jag är också ute efter att samarbeta mer och är absolut på både kontor, veckomöten och andra typer av samarbeten om du är intresserad! Låt oss skapa grymma ting! 😀

 2. Hoppas du känner mina “lycka-till-sparkar” och som du vet: “Friskt vågat är hälften vunnet”. Kramar!

 3. Vilka bra mål du har! Jag har liknande mål, men har inte riktigt fått ned de på pappret än. Känns mycket bättre att skriva ned mål så att man har något konkret att sträva efter! Skulle också verkligen vilja ha ett kontor eller någonstans att gå, istället för att “bara” sitta hemma för det fungerar inte riktigt för mig heller känner jag. Jag får tusen gånger fler saker gjorda när jag inte är hemma. Skulle också gärna samarbeta med dig på något sätt om du är intresserad av det 🙂 Du är grym!

  1. Hej Helena! Tack så jättemycket och jag håller helt med dig! Det är så mycket bättre att få ner alla drömmar som mål på papperet så blir det lättare att sträva efter. Så himla sant! Man blir inte alls lika effektiv när man är hemma .. det är så mycket lättare att koncentrera sig och göra saker mer effektivt när man jobbar på kontor eller bara i en helt annan miljö. Ja men SJÄLVKLART! Vore hur kul som helst 😀 Kan bara säga detsamma!! Mejlar dig på en gång!
   Kram

 4. Vilka härliga mål! Och jag är säker på att du kommer att fixa dem. Mina mål är att få min blogg att växa och samarbeta mer med andra bloggare. Men min blogg är så liten ännu så jag vågar inte ens fråga om samarbete med dig!! Du är grym!!

  1. Åh tack så mycket Annika ? Och vilka grymma mål du har också, stort lycka till! Storlek har ingen betydelse, jag är öppen för alla möjliga olika samarbeten 😀 <3 Kram!

 5. Grymma mål! Jag har några liknande mål, som att bli mer organiserad och att prioritera träning 🙂 Och att få göra kreativa samarbeten skulle vara jätteroligt. Jag vill vara mer kreativ över lag. Och börja blogga igen; min blogg har legat nere i över ett år men jag vill verkligen få igång den igen, i en ny, förbättrad version!

  1. Tack Emilia och vad roligt att höra från dig igen! Grymma mål också! Att vara mer kreativ och hitta mer krativa samarbeten tycker jag också vore hur kul som helst 😀 Kram

 6. Låter som riktigt vettiga nyårslöften 🙂 Själv valde jag bort nyårslöftena den här gången, men kommer att fokusera på att utvecklas inom flera områden som gynnar mig som person och entreprenör.

  1. Tack så mycket! Tycker det är bra att ha mina löften nedskrivna för en gångs skull så att jag har något mer konkret att sträva mot ? Det låter som grymma mål! Det är alltid roligt och givande att utvecklas!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet