Artikeln innehåller reklamlänkar

#LOVEIT: Handgjorda smycken med attityd från Marielle Designs

Marielle_Designs-Jewellery

Sugen på smycken med attityd? Då måste du spana in Marielle Designs! Min bloggkompis Marielle är nämligen en gudinna på smyckestillverkning och låter varje smycke bli ett exklusivt hantverk med personlighet.

[dropcap]N[/dropcap]u i höst har Marielle Designs lanserat en ny kollektion vid namn Amethyst Lane inspirerad av naturen och dess råa och enkla skönhet. Här blandas ädelstenar som ametister, opaler och sodalit med Marielles klassiska handgjorda bildberlocker, rockiga dödskallar och bohemiska fjädrar.

Det är en kollektion HELT i min smak. Jag älskar smycken med attityd och den snygga mixen av boho och rock. Fem av mina absoluta favoriter från Marielle Designs hittar du här nedanför. Allt förutom hårsmycket kommer från kollektionen Amethyst Lane.

Handgjorda smyckesfavoriter från Marielle Designs

Night sky geode necklace from Marielle Designs
Night sky geode necklace

Night sky goede necklace

Ett halsband med hematit-stenar, jasper-stenar, svarta glaspärlor, silverpläterade dödskallar – och som grädden på moset: en exklusiv stor blå titankvarts-agat som är trollbindande vacker.

Faye headband & Hair Jewelry
Faye headband & Hair Jewelry

Faye headband

Här är hårbandet jag önskar att jag hade haft på min USA-resa. Det flätade svarta läderbandet och fjädrarna ger en underbar bohokänsla. Lika snyggt kan det såklart vara i vinter. Tänk denna till en simpel svart poloklänning och boots.

Hair jewelry

Hittar tyvärr ingen information om detta smycke på Marielles hemsida men det är så himla fint att jag inte kan låta bli att visa upp det. Det silvriga hårsmycket passar perfekt till vinterns alla festliga håruppsättningar.

Night sky geode necklace & Lyra hand jewelry
Night sky geode necklace & Lyra hand jewelry
Lyra hand jewelry & Titanium quarts crystal necklace -black hexagon
Shop here: Lyra hand jewelry & Titanium quarts crystal necklace Black hexagon

Lyra hand jewelry

LOVE LOVE LOVE till denna. Säg hej till min nya vardagsfavorit! Du har redan sett mig använda smycket HÄR. Om sanningen ska fram kan jag knappt vara utan detta handsmycke. Jag tycker att det gör vilken outfit som helst mer spännande. Önskar att det fanns ett guldfärgat också. Och ett i rosé.

Titanium quarts crystal necklace Black hexagon

Makramé-halsband med inknutna nitar, tre hexagon-berlocker, en kristall, snöflingeobsidian och en opal. Berlockerna är varvade med silverfärgade titankvartstenar som sägs avleda negativ energi och ge fysisk styrka och mental kvickhet. Seriöst, hur snyggt och fint?

Fler smycken hittar du på marielledesigns.se. Du kan också spana in Marielles blogg på thisismarielle.se.

Pin
Share
Tweet