Magnum Pink Raspberry & Black Espresso

Magnum Pink Raspberry & Black Espresso

Magnum Pink Raspberry & Black EspressoMagnum Pink Raspberry & Black Espresso

Det har inte riktigt varit glassväder i dag, men det är likväl mysigt att kura under en filt, tända ljus och äta en glass! Jag och Simon har passat på att prova två av Magnums glassnyheter i dag: Magnum Pink Raspberry och Black Espresso. Den förstnämnda är hallonglas med hallonsås, insvept i ett rosafärgat täcke av mjölkchoklad. Black Espresso är vaniljglass med espressokaffesås, täckt av ett lager mörk Magnum-choklad.

Om jag ska säga något om glassarna så är det superfina förpackningar, lockande beskrivningar men väldigt tråkiga smaker. Tyvärr. Till nästa glasstillfälle får det bli något annat. Har ni provat dessa nyheter? ♥

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

22 reaktioner på ”Magnum Pink Raspberry & Black Espresso”

 1. hejsan tjejen! länge sen! hur är det med dig!? jag har inte orkat med bloggen på väldigt länge men nu ska jag tillbaka in i bloggvärlden igen. 🙂 Vi måste ses snart på en fika. Förstår att du har mycket att göra men jag kan ses när som, är fortfarande sjukskriven. Snart varit det i ett år. 🙁
  Magnum pink är supergod men chokladöverdraget fläckar ner kläder något fruktansvärt när man råkar bita sönder den så att den hamnar på kläderna. Det hade jag kunnat leva utan. 😛

  1. Hej tjejen! Det var verkligen länge sedan! Skulle gärna ses på en fika 😀 Vi kanske kan planera in nåt via FB?
   Hahah det förstår jag 😛

 2. hejsan tjejen! länge sen! hur är det med dig!? jag har inte orkat med bloggen på väldigt länge men nu ska jag tillbaka in i bloggvärlden igen. 🙂 Vi måste ses snart på en fika. Förstår att du har mycket att göra men jag kan ses när som, är fortfarande sjukskriven. Snart varit det i ett år. 🙁
  Magnum pink är supergod men chokladöverdraget fläckar ner kläder något fruktansvärt när man råkar bita sönder den så att den hamnar på kläderna. Det hade jag kunnat leva utan. 😛

 3. Kan du inte ge fler tips på fontar och actions? 😀 Tror du fått en kommentar i cjss.wordpress.com. Det är jag. Det blev nå konstigt när jag skrev in min emailadress nedan. :/

 4. Kan du inte ge fler tips på fontar och actions? 😀 Tror du fått en kommentar i cjss.wordpress.com. Det är jag. Det blev nå konstigt när jag skrev in min emailadress nedan. :/

  1. Haha jag tycker lite av båda 😛 Hallonglassen smakade ju typ inte hallon alls medan chokladöverdraget på Black Espresso smakade too much (medan glassen var helt smaklös)

  1. Haha jag tycker lite av båda 😛 Hallonglassen smakade ju typ inte hallon alls medan chokladöverdraget på Black Espresso smakade too much (medan glassen var helt smaklös)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet