MAGISKT: Måns Zelmerlöw – Heroes

Måns Zelmerlöw – Heroes (Melodifestivalen 2015)
This post is available in

Måns Zelmerlöw – Heroes (Melodifestivalen 2015)

Ååh, jag bara tokälskar precis allt med Måns Zelmerlöws “Heroes“. En FÖRTROLLANDE vacker scenshow, en grym och stark låt, en magisk känsla och såklart: snygga och charmiga Måns själv! Hela scenframträdandet är typ det snyggaste jag sett. Någonsin.

Som ni förstår tycker jag det var helt rätt låt som vann Melodifestivalen 2015. Det spelar ingen roll att bidraget låter lite som David Guettas “Lovers on the sun“. “Heroes” är en egen succélåt. Jag både tror och hoppas starkt på att Eurovision Song Contest blir i Sverige nästa år 😉

Vad tycker ni om vinnarbidraget?

18 KOMMENTARER

  1. Jag ville rösta på jojken men jag tyckte att tecknad figuren var gullig. 😀
    Kul att du tycker om vinnarlåten så mycket!