This post is available in
Måns Zelmerlöw – Heroes (Melodifestivalen 2015)

Ååh, jag bara tokälskar precis allt med Måns Zelmerlöws ”Heroes”. En FÖRTROLLANDE vacker scenshow, en grym och stark låt, en magisk känsla och såklart: snygga och charmiga Måns själv! Hela scenframträdandet är typ det snyggaste jag sett. Någonsin.

Som ni förstår tycker jag det var helt rätt låt som vann Melodifestivalen 2015. Det spelar ingen roll att bidraget låter lite som David Guettas ”Lovers on the sun”. ”Heroes” är en egen succélåt. Jag både tror och hoppas starkt på att Eurovision Song Contest blir i Sverige nästa år 😉

Vad tycker ni om vinnarbidraget?

18 KOMMENTARER

 1. Jag ville rösta på jojken men jag tyckte att tecknad figuren var gullig. 😀
  Kul att du tycker om vinnarlåten så mycket!

 2. Jag ville rösta på jojken men jag tyckte att tecknad figuren var gullig. 😀
  Kul att du tycker om vinnarlåten så mycket!

 3. Visst Måns var helt klart grym, fast höll mest på Jon Henrik (som säkert också hade gjort ett bra jobb i Eurovision)

  Hoppas bara att Europa+Australien kommer gilla bidraget lika mycket som Svenskarna.

 4. Visst Måns var helt klart grym, fast höll mest på Jon Henrik (som säkert också hade gjort ett bra jobb i Eurovision)

  Hoppas bara att Europa+Australien kommer gilla bidraget lika mycket som Svenskarna.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.