Måns Zelmerlöw – Heroes (Melodifestivalen 2015)

Ååh, jag bara tokälskar precis allt med Måns Zelmerlöws ”Heroes”. En FÖRTROLLANDE vacker scenshow, en grym och stark låt, en magisk känsla och såklart: snygga och charmiga Måns själv! Hela scenframträdandet är typ det snyggaste jag sett. Någonsin.

Som ni förstår tycker jag det var helt rätt låt som vann Melodifestivalen 2015. Det spelar ingen roll att bidraget låter lite som David Guettas ”Lovers on the sun”. ”Heroes” är en egen succélåt. Jag både tror och hoppas starkt på att Eurovision Song Contest blir i Sverige nästa år 😉

Vad tycker ni om vinnarbidraget?

 • David

  Jag ville rösta på jojken men jag tyckte att tecknad figuren var gullig. 😀
  Kul att du tycker om vinnarlåten så mycket!

  • Jojken var såklart också grym (mitt Norrlandshjärta bultade lite extra för den)! Men just detta var magi 😀 <3

   • David

    🙂
    Jag blev helt uppslukad av låten/tecknad figuren. Måns har verkligen utvecklat som artist!

 • Jag gillar melodin och scenshowen. 🙂

 • Tycker hans nummer var coolt! Hoppas det går bra för honom i Eurovision ^^

  • Woho! Jag tror det kommer gå superbra för honom! Håller tummarna 😀

 • Jodå den är bra, men tänkte bara på David Guetta första gången jag hörde den. Men sen fick jag höra att tecknade figuren kom från videon till en annan dance-låt, då blev det bara *suck*.

  • Haha naw, jag kan inte låta bli att älska allt med låten och framträdandet ^^

 • Jag tycker den var bra 🙂 Men jag röstade på Linus Svenning 😉

  • Hans bidrag var också superbra! 😀

 • Jenny

  Visst Måns var helt klart grym, fast höll mest på Jon Henrik (som säkert också hade gjort ett bra jobb i Eurovision)

  Hoppas bara att Europa+Australien kommer gilla bidraget lika mycket som Svenskarna.