This post is available in
Burberry Color Block Poncho

Höstens mest eftertraktade och omtalade poncho är färgblocksskapelsen i kashmir och ull från Burberry. För lite mer än 10 000 kronor blir kändisarnas favorit-poncho också din. Men om du inte vill (eller kan) lägga ut tio lax på höstens it-filt har jag hittat ett grymt plånboksvänligt alternativ som du kan svepa in dig i för 300 kronor. 

[dropcap size=small]Ä[/dropcap]nda sedan modellen Cara Delevingne sågs på Burberrys höstvisning, insvept i en monogram-poncho har det blivit höstens troféplagg. Sedan dess har vi sett Olivia Palermo, Sarah Jessica Parker och Rosie Huntington-Whitley bära upp ponchon med sina egna initialer inbroderat.

Det fantastiska är att även du och jag kan få upp till tre initialer inbroderat av Burberry via deras monogram-tjänst för drygt 2 200 kronor extra. Så har du 12 200 kronor som bara ligger och dammar – slå till! Du kan beställa den direkt via Burberrys hemsida eller i butik.

Ett grymt budgetalternativ är annars denna fäggblocksponcho som du kan fynda för 296 kronor. Är du lite pysslig kan du själv brodera dina initialer på ponchon. Och vill du hitta ett ännu billigare alternativ så finns även denna poncho på rea för 204 kronor. Ett kap med andra ord! En poncho är för övrigt ett supermysigt plagg som fungerar både inomhus och utomhus året runt – kyliga vinterkvällar liksom kalla sommarnätter.

Burberry Monogram Poncho
Via Burberrys monogram-tjänst kan du göra den lyxiga ponchon mer personlig.

Direktlänkar:
Lyx: Burberry Colour Block Check Blanket PonchoBudget: HÄR & HÄR

[divider]Fler alternativ att svepa in sig i[/divider]

 

Vad föredrar du? Lyx eller budget? 🙂