This post is available in
johan-bulow-Strawberry-Choc-Coated-Liquorice
Kärlek på burk från Lakrids by Johan Bülow.

Glöm chokladaskar och geléhjärtan!  Här är choklad- och jordgubbslakrits i kärlekens färg som passar perfekt inför både Alla hjärtans dag och Mors dag.

Lakrids by Johan Bülow har nu visat sin kärlek genom söt lakrits med ett överdrag av vit belgisk choklad rullade i ett syrligt pulver av frystorkade jordgubbar och hallon.

Love är en smakupplevelse som förtjänar sitt namn. Kärlek. Det är verkligen olagligt gott och något som lätt går att jämföra med min Bülow-favorit –  sötlakrits doppad i vit choklad, hallon och guld. Som ett plus i kanten är Love ”Red Cross Edition”. För varje såld burk går 2 DKK (ca 2,35 kr) oavkortat till danska Röda Korset.

Love – Strawberry Choc Coated Liquorice*  finns på NK Kaffe & Tehandel,  utvalda Kahls The & kaffehandlar samt i olika delikatess- och inredningsbutiker runtom i landet.

And even when the jar is empty Love is in the air. ♥

17 KOMMENTARER

 1. Måste än en gång säga att jag gillar din nya design på bloggen 🙂 Alltså alla designer du gjort själv har varit riktigt bra och snygga…. men jag gillar funktionaliteten i denna. Perfekt med taggarna, relaterade inlägg, meny för att dela, om författaren osv.

  Blir lite sugen på den där lakridsen… Lakrits är så gott 🙂 När jag var liten köpte jag alltid lakrits för att jag inte gillade det, så godiset skulle räcka längre… men så började jag tycka om det och sen räckte det inte heller så länge.

  • Åh tack så jättemycket 😀 Håller helt klart med dig även om det är lite saker jag vill fixa – som att visa tiden vid alla datum.

   Hahah det kanske är så att man vänjer sig! Nu när jag tänker på det kunde jag inte ens äta sötlakrits förut men nu tycker jag att det börjar bli riktigt gott, speciellt om lakritsen i fråga är insvept i choklad 😉

   • Ja, finns ju alltid lite små detaljer man vill ändra på. Börjar bli sugen på att byta tema på min blogg också bara jag hittar något bra.

    Har märkt att om jag bara klickar i att jag vill ha meddelande vid svar på kommentar i din blogg så får jag inget via e-post. Men klickar jag att jag vill ha meddelande om nya kommentarer så får jag e-post vid svar och sen vid alla nya kommentarer.

    • Så sant! Du har ju ett väldigt stilrent tema på din blogg, tycker det passar super 🙂
     Men åh vad konstigt! Tack så mycket för att du säger till. Måste kolla upp detta!

 2. När jag var liten var lakritspipan den bästa godsaken. Den var god, tog lång tid att äta och gav tuffhetskänsla. ”Tre flugor i en smäll” det kunde inte bli bättre. Många …

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.