This post is available in

Kesella hallonKesella hallon

Alltså. Smaksatt kvarg. I love it! När jag inte kan motstå sötsuget brukar jag ibland äta det istället för glass eller godis. Min absolut favorit är Kesella Hallon. Den smakar så himla somrigt, gott och frisk. Särskilt gott blir det om man toppar kesellan med lite frysta hallon. Yummie!

12 KOMMENTARER

  1. Synd bara att de smäller i socker i den där kvargen… :S Lindahls är bättre, inget tillsatt socker! 🙂
    Men fortfarande klart bättre än t.ex. godis! 😉

  2. Synd bara att de smäller i socker i den där kvargen… :S Lindahls är bättre, inget tillsatt socker! 🙂
    Men fortfarande klart bättre än t.ex. godis! 😉

  3. Jättesöta skålar!

    Kesella hallon är jättegod som den är, men min favorit är citrus-kesellan fast inte som den är utan blanda 2/3 delar vanlig fettsnål kesella och 1/3 del kesella citrus och blanda i hallon. Kesella vanilj är också gott att göra så 😉

  4. Jättesöta skålar!

    Kesella hallon är jättegod som den är, men min favorit är citrus-kesellan fast inte som den är utan blanda 2/3 delar vanlig fettsnål kesella och 1/3 del kesella citrus och blanda i hallon. Kesella vanilj är också gott att göra så 😉

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.