Artikeln innehåller reklamlänkar

Lookalikes: Missoni-byxor

Missoni pants - Belle Shoes

Det är egentligen inte alls min stil, men ända sedan jag la vantarna på mina gråa ”Missoni-byxor” i höstas har jag velat ha fler. De är de bekvämaste byxorna ever och är överraskande snygga på. Dessutom får det Missoni-inspirerade mönstret alltid mig att dra på smilbanden. Det är kul med variation när man annars alltid bara använder enfärgade nederdelar.

Nu har jag två nya par i min ägo. Ett par i lavendelblå, turkost och orange och ett annat par i grönt, orange och gult. Båda är såååå snygga! Älskar att ha dem hemma som mysbyxor, men de passar ju minst lika bra när man ska ut. Tänk en stickad tröja och skinnjacka till eller varför inte kavaj och klackar?

De mönstrade byxorna finns just nu på rea hos Belle Shoes för 199 kr/paret. Grymt fynd om du frågar mig. Byxorna är elastiska och stora i storleken, så om du beställer – ta en storlek mindre än vad du brukar ha (mina är XS men sitter som en stor S).

Kofta från Belle Shoes Missoni-byxor från Belle Shoes

Typ som Missoni-byxor / Just like Missoni pants

 

Mönstrade byxor från Belle Shoes

På bilderna:
Limegula mönstrade byxor, HÄR
Lavendelblå mönstrade byxor, HÄR
Kofta, HÄR
Tofflor, Primark

Missonibyxor

Vad tycker du om byxorna? Vilken färg gillar du mest?