Loka Crush Jordgubb

Loka Crush Jordgubb

Loka Crush JordgubbLoka Crush Jordgubb

Så kul! Nu kommer en till nice hybrid mellan läsk och vatten! Loka Crush-familjen får nämligen sällskap av en ny familjemedlem: Loka Crush Jordgubb. Loka Crush är en kolsyrad fruktdrykt med bara naturliga ingredienser (inga konserveringsmedel, sötningsmedel eller färgämnen här inte). Den nya smaken Jordgubb slår inte min favorit Hallon som jag har haft en crush på sedan den kom ut förra året. Men Jordgubb är ändå en välkommen nyhet med frisk och fräsch smak. En väldigt läskande sommardryck helt enkelt! ♥

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

9 reaktioner på ”Loka Crush Jordgubb”

  1. Jag älskar verkligen Loka crush! Just nu är mina favoriter nog hallon och citron 🙂 Det ska bli väldigt kul att smaka jordgubb också!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet