This post is available in

Klänning, H&M ♦ iPhoneskal, Hope DesignSolglasögon, Ebay ♦ Väska, Modekungen
 
Drar in till stan nu för att träffa bästa Natta som jag saknat så sjukt mycket! Det var flera veckor sedan jag såg henne sist så det ska bli så kul att äntligen få rå om henne igen. Hoppas ni får en härlig lördag! Puss!

29 KOMMENTARER

  1. Kaviarlack är galet snyggt, jag hoppas det blir bra! Själv så är jag otroligt besviken på Ciate´s kaviarlack, kvaliten sög! Det bara ramlade av, hade man topplack så försvann färgen istället.. Men hoppas dina naglar blir kanon! 😀
    Svar: Åh vad tråkigt att det var dålig kvalitét! Innan hade jag ju tänkt klicka hem det flera gånger, men hoppas på att det här fungerar bättre då 😀 ADARAS.se

  2. hej sötis, jag har bara en fråga..Jag har ett blogfame konto men jag tänker ta bort min blogg och vill inte ha kvar min blogfame heller, vet du hur man tar bort sitt konto? 🙂
    Svar: Åh jag vet faktiskt inte, har aldrig funderat på att ta bort det. Men du kanske kan testa maila? 🙂 Vad tråkigt att du tagit bort din blogg förresten! :O ADARAS.se