Lenor i samarbete med Pernilla Wahlgren och Magdalena Graaf

Lenor Sköljmedel

Det här måste vara ett av de smartaste pressutskicken jag fått på länge! Öppnade paketet och hittade två superfina sjalar. Det som fångade min uppmärksamhet allra mest var dock hur otroligt gott sjalarna doftade. Några sekunder senare hittar jag doftens ursprung, signerat Lenor. Fiffigt!

Lenor har tillsammans med världsledande parfymmakare utvecklat ett nytt sköljmedel som gör att kläderna behåller den nytvättade doften länge. Precis som vid framtagandet av parfymer har Lenor kombinerat toppnoter, mellannoter och basnoter. Dessa dofter frigörs gradvis under dagen så att plaggen behåller doften länge.

I samband med produktlanseringen har Lenor ingått ett samarbete med Pernilla Wahlgren och Magdalena Graaf som har fått tolka sin favoritdoft från Lenors sju nya doftvarianter och skapat var sin scarfdesign. Magdalenas har designat sin sjal med inspiration av Lenors Golden Orchid med krämiga vaniljtoner samt dyrbara exotiska orkidé- och mimosablommor.

Pernilla rödrosa scarf är inspirerad av dofterna i Topaz & Magnolia med ljuva dofter av magnolia och rosor.

Min favoritsjal är Pernillas, men den absolut härligaste doften är Golden Orchid. Wow vad underbart den doftar! Den får mig nästan att längta till att tvätta kläder igen. Nästan (!). Jag måste i alla fall köpa Golden Orchid nästa gång jag handlar 🙂

Lenor - Pernilla Wahlgren

En sjal designad av Pernilla Wahlgren och sköljd i dofter av magnolia och rosor. Yummie! Trots att det var snart en vecka sedan bilden ovan togs kan jag fortfarande känna en svag hint av Lenor Topaz & Magnolia.

Lenor SköljmedelLenor - Magdalena Graaf

En fet tumme upp för denna nyhet alltså!

Lenors sköljmedel ska redan nu finnas i butik och kostar runt 20-45 kr beroende på storlek.