This post is available in
vouge-beanie

Jag har äntligen tagit mig i kragen och beställt några saker jag suktat efter länge … allt med OMG-faktor! 

En mössa med tryck är helt klart ett måste i varje fashionistas garderob i vinter. Vouge-mössan har varit otroligt ombloggad nu i höst och fick mig på fall direkt. Efter lite velande har jag nu beställt en egen, den är ju bara för snygg och den ultimata modedetaljen i vinter!

Ett par stövletter med spetsig tå är perfekta som lite finare vardagsskor och ett par knähöga stövlar är ett must-have i skosamlingen, en klassisker man inte vill vara utan. Jag dog lite när jag såg de ursnygga stövlarna från Friis & Company, det är S K O P E R F E K T I O N! Längtar som tusan tills allt kommer hem till mig. Komsi komsi! 😀

Direktlänkar: 1. Vouge beanie| 2. Stövlett med spetsig tå | 3. Knähöga stövlar.

12 KOMMENTARER

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here