Artikeln innehåller reklamlänkar

Jewelry tattoos – Snygga och billiga smyckestatueringar till sommaren

Jewelry tattoos – Snygga och billiga smyckestatueringar till sommaren

Gunry Jewelry tattoos Gunry Jewelry tattoos

Jewelry tattoos, metallic tattoos och flash tattoos. Kärt barn har många namn! Jag fullkomligt älskar trenden med juveltatueringar och kommer säkerligen go nuts i sommar och frossa i olika ark. Gnugga fast på till exempel handen, armen, låret, vristen eller pannan. Det är bara för snyggt, speciellt när man fått lite färg! Arken som syns på bilderna ovan är sprillans nya och kommer från Gunry. De finns att köpa på bland annat Inn & Finn samt Gekås i Ullared för cirka 30 kr/ark. Ruskigt snygga fejktatueringar till ett riktigt bra pris med andra ord.

Fler snygga jewelry tattoos

Kommer du haka på denna trend i sommar? 🙂

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

13 reaktioner på ”Jewelry tattoos – Snygga och billiga smyckestatueringar till sommaren”

  1. Det är verkligen så snyggt! Har faktiskt köpt 2 st ark redan och längtar till sommaren då det kommer vara så fint ha dem på sig! (:

  2. Hej, jag har nyss bytt till temat “black and white”, men problemet är att jag försöker få in min “nya” header in exakt i den storlek jag vill ha (stort) . Men det går ej, så just nu har jag min gamla header där som reserv.. Så har du några tips hur man behärskar kodmallarna i de nya temat? :’D

  3. Hej, jag har nyss bytt till temat “black and white”, men problemet är att jag försöker få in min “nya” header in exakt i den storlek jag vill ha (stort) . Men det går ej, så just nu har jag min gamla header där som reserv.. Så har du några tips hur man behärskar kodmallarna i de nya temat? :’D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet