This post is available in

Den perfekta ryggsäcken för bloggare ska rymma både laptop, laddare, systemkamera och almanacka. Snygg är självklart också ett måste. Jag har gett mig ut på jakt efter ryggsäcken som kommer att får ersätta en handväska när jag pendlar från Nynäs till stan.

Här är mina tre favoriter just nu. Hur mycket jag än vill klicka hem Kenzas helt perfekta väska lutar det åt den från New Look – av den anledning att den är störst. Jag tycker egentligen att den från River Island också är snäppet snyggare men denna gång är det nog störst går först som gäller. Mina saker ska inte få mosas i väskan …

ryggsack-bloggare-laptop

1. Jofama by Kenza | 2. River Island | 3. New Look

 Har du något tips på en större ryggsäck? 🙂

15 KOMMENTARER

  1. tycker new look är mycket snyggare än de andra! 🙂 sen är den störst också så hade jag varit du hade jag valt new look 😀

  2. Åh vad bra inlägg! Känner att en ryggsäck är nödvändigt nu, gör så ont att bära dator och systemkamera samt diverse grejer i en väska över axeln. Den från New Look var ju både snygg och billig, perfekt för en student 😉

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.