Artikeln innehåller reklamlänkar

Oversized tröja med nordiskt mönster

nordic-print-sweaternordic-print
Tröja, Oasap | Trenchcoat, Burberry | Skor, Jeffrey Campbell

Alltid när jag har på mig min stickade tröja med nordiskt mönster tänker jag på Andreas Larssons låt “Kvistar & Palt“. Så grymt skön text ju!

Bilderna har Simon tagit utanför min skola. Nu är det inte många gånger kvar som jag kommer åka dit. Det är bara denna vecka och några få tillfällen framöver för presentation av våra examensjobb. Sedan är det praktik som gäller! Jag och Natta har i alla fall spenderat hela dagen i skolan med att redigera inslag för Show of Love. Ni kan redan nu se lite nytt material på Vadärkärlek.se. Klicka gärna in, läs och kommentera! 🙂 Vi fortsätter med arbetet i morgon.

Nu blir det en väldigt sen middag för min del. Önskar er en fortsatt fin kväll! Puss!

Pin
Share
Tweet