Artikeln innehåller reklamlänkar

Oversized tröja med nordiskt mönster

Oversized tröja med nordiskt mönster

nordic-print-sweaternordic-print
Tröja, Oasap | Trenchcoat, Burberry | Skor, Jeffrey Campbell

Alltid när jag har på mig min stickade tröja med nordiskt mönster tänker jag på Andreas Larssons låt “Kvistar & Palt“. Så grymt skön text ju!

Bilderna har Simon tagit utanför min skola. Nu är det inte många gånger kvar som jag kommer åka dit. Det är bara denna vecka och några få tillfällen framöver för presentation av våra examensjobb. Sedan är det praktik som gäller! Jag och Natta har i alla fall spenderat hela dagen i skolan med att redigera inslag för Show of Love. Ni kan redan nu se lite nytt material på Vadärkärlek.se. Klicka gärna in, läs och kommentera! 🙂 Vi fortsätter med arbetet i morgon.

Nu blir det en väldigt sen middag för min del. Önskar er en fortsatt fin kväll! Puss!

Ida Eriksson

Ida Eriksson

0 reaktioner på ”Oversized tröja med nordiskt mönster”

  1. Josefine Julia Hedblads ♡

    Tack för din kommentar på min blogg!
    Jättefin blogg du har och den där tröjan var grymt snygg på dig! Hoppas du får en trevlig dag! Kram 🙂

  2. Hejsan, du jag har en liten fråga… kan du möjligtvis vara gullig å berätta hur du gjort så många ändringar i designen? Måste man ha Artisteer programet å sen lägga in i Wordspress eller kan man ändra direkt på bloggen? Vore tacksam för svar 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet