Jag har en egen hylla hos posten

Jag har en egen hylla hos posten

bloggare-stockholm
stardivider
rapunzel-of-sweden
stardivider red-hair
stardivider

Mitt närmaste postkontor tycker att jag hämtar ut paket så ofta att de igår avslöjade att jag har en egen hylla. Något personalen kallar Ida-hyllan. Haha. Jag har hämtat ut paket varje dag denna vecka (like christmaaaaas 😀 ). I går hämtade jag ut fem stycken (jag visste dock redan vad det var i två paket). Jag har nämligen beställt löshår från Rapunzel och en färgbomb från Eleven.

I dag är det faktiskt äntligen dags för le hårförvandling. Efter mycket om och men beslutade jag mig tillslut för en röd frilla. Det känns som en perfekt färg som jag kommer bli extra glad av i höst. Om jag tröttnar är min backupplan att lägga i en brun färginpackning. Är ni lika nyfikna på resultatet som jag?

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

35 reaktioner på ”Jag har en egen hylla hos posten”

 1. Haha ååh vad kul men en egen hylla hos posten ;D

  JESS JESS JESS, jag älskar rött hår och du kommer att bli såååå snygg i det! Visa massor med bilder sen!! 🙂

 2. Wow, du kommer bli SÅ snygg i det där! ❤
  Jag fick nog.. (Det var bara en tidfråga..) på blogg.se… Alla fel och krångel, bildernas kvalité blev sämre när man laddade upp där… etc… (U know the story, haha! 😉 ) Så nu är jag bloggare på fames! Ta-da! ❤
  Trivs med det än så länge! Men har du några tips på hur man snyggar till sin design lite, eller länkar, eller… Vad som helst! Tacksam för svar!
  Kram! ❤

  1. Vad kul att du tror det! Åh vad kul, välkommen till Fames får jag säga då 😀 Fames designinställningar är ju betydligt mer begränsade än blogg.se. Men du kan ändra en hel del saker under fliken “utseende” 🙂 Det är lätt att få en snygg design med få ändringar här 😉

   Kram! ❤

 3. Haha det där med egen hylla känner jag igen, det har jag här hemma också nere i affären har det avslöjat.

  Hoppas håret blir fint, jag väntar spänt på att få se resultatet!

  Kram Sanna

 4. åååh vad har du för typ av löshår? sätter du i själv? kan du inte skriva ett inlägg om vad för färg på löshåret och vad för färg på färgen och märke från affären? Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet