This post is available in
isadora-protect-face-primer

Alltså Isadora. Jag finner knappt några ord. De bara fortsätter att pumpa ut en massa grymma nyheter i höst. Kolla bara på höstkollektionen Coffee & Poetry till exempel. Hur fantastisk är inte den? Nagellacket Autumn leaves är bara to die for. 3-1-1-produkten Face Sculptor var också en hit! Och nu har jag passat på att samla fyra nya favoriter i ett och samma inlägg. Allt för den perfekta basen!

Dels har vi nya Protect Face Primer SPF 30 som är en oljefri primer med krämkonsistens som känns lätt och fuktgivande på huden. Medan IsaDora Under Cover Face Primer döljer porer bättre och minskar rödhet så måste jag säga att jag föredrar Protect Face Primer ännu mer. Dels har den solskyddsfaktor 30, men det bästa av allt är att den inte ”smular sig”. Den kan utan problem användas över hela ansiktet för en mer jämn och hållbar makeup.

isadora-hydralight-water-based-matte-make-up
It's all about the base …

Sedan har vi en av mina absoluta favoriter på makeupfronten i höst. HydraLight Water-based Matte make-up. Det är en vattenbaserad, flytande foundation med SPF8 som håller hela dagen. Denna kom ut i augusti och jag har använt den varje dag sedan dess. Den ger en lätt och naturlig täckning, gör huden mer matt och är samtidigt fuktighetsgivande. För min blandhy har den fungerat helt perfekt! Inga torra och inga glansiga partier. Heja, heja! Nyansen 57 Fair Beige är dessutom som gjord för mig.

Och till sist har, lite överraskande, två sminkborstar seglat upp som favoriter hos mig. Nog för att Real Techniques borstar är mina absoluta favoriter så är faktiskt IsaDoras nya makeupborstar ett bra alternativ.

Båda är, precis som Real Techniques, gjorda av syntetiskt borsthår och är supermjuka och lätta att använda. Perfect Face Brush fungerar för alla typer av  formuleringar: flytande, créme och puder. Och Concealer Brush är en underbar pensel för att dölja små skönhetsskavanker. Den stora breda sidan kan användas för mörka ringar, röd näsa och glåmig hy medan spetsen används för blemmor och ojämnheter.

*Detta inlägg innehåller pressutskick och affiliatelänkar

3 KOMMENTARER

  1. Håller så med dig! Isadora är grymma! Har både skuggor, lack, mascaror, puder med mera från dom och jag är helt kär. Gillar att dom inte är superdyra, men ändå har bra kvalité!

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.