Artikeln innehåller reklamlänkar

Irish treats

Irish treats

Irish breakfast tea Irish shortbreadirish-treats

Irish breakfast tea, shortbread, crisps och en massa choklad. Det var några treats från Dublin som jag hann handla innan jag åkte hem till Sverige i dag. Mina dagar i Dublin har varit fullspäckade med härliga kulturupplevelser och gjort mig ännu mer nyfiken på Irland. Jag måste definitivt besöka huvudstaden igen med min kille och passa på att göra allt jag inte hann göra nu. Som att strosa runt i “Harry Potter“-biblioteket på Trinity College, prova på Viking Splash Tour (en sightseeing-tur som går på land och i vatten), ta en Guinness på någon mysig pub i Tempel Bar, se en match av den irländska sporten hurling eller gaelisk fotboll, shoppa vintage samt åka runt hela Irland för att se den fantastiska naturen.

Det finns så mycket att göra! Jag har i alla fall haft en underbar tid och även träffat fantastiska människor som jag hoppas på att få se igen 🙂

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

10 reaktioner på ”Irish treats”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet