Artikeln innehåller reklamlänkar

TIPS: Billiga iPhone 6-skal, fodral & gadgets

TIPS: Billiga iPhone 6-skal, fodral & gadgets

Rosa iPhone 6-fodral + rosa iPhonehörlurar

Som skalnörd är det jobbigaste med att skaffa en ny mobil att man förlorar hela sin skalsamling och får börja om från scratch. Sagt och gjort. Här är början till min nya samling av iPhone 6-skal, fodral och gadgets!

Allt kommer från Uffessakerochting.se. Uffe ger som vanligt mycket för pengarna. Det mesta kostar runt en hundralapp och finns i flera olika färger.

iPhone 6-skal, fodral och gadgets

Rosa iPhone 6-fodral + rosa iPhonehörlurar

Min skalsamling kan aldrig någonsin vara utan rosa. Jag är en sucker för plånboksfodral och just därför kändes detta som ett givet val. Jag beställde även matchande rosa hörlurar, och en fiffig 2-in-1-penna som kommer sitta som ett smäck på min personliga almanacka. Det är en vanlig bläckpenna i ena änden och en mjuk touchpenna i andra. Himla praktiskt! Speciellt när man har en massa teckningsappar på både mobilen och paddan.

Pennan finns för 49 kr HÄR.

Svart plånboksfodral till iPhone 6

iPhonefodral + plånbok + magnetskal + skydssfilm. Här snackar vi om ett ultimat fodral/skal med allt i ett! Det fungerar som plånbok med plats för både pengar, mynt och kort samtidigt som det följer med ett smidigt magnetskal som lätt kan klickas av och på. Till fodralet följer det även med ett skärmskydd vilket gjorde min nya iPhone extra glad.

Plånboksfodralet finns HÄR.

Transparent rosa iPhoneskal

Det är inte svårt att se vilken färg som troligen kommer dominera i min nya samling. Här är ett simpelt rosa transparent skal och en rosa USB-sladd. Det sistnämnda är ett måste för mig. Som iPhoneägare vet jag att jag måste ha en extra laddare i laptopväskan/handväskan. Båda kostar under hundralappen.

iPhone 6-skal, fodral & gadgets

Direktlänkar:

SportarmbandRosa plånboksfodral ⟩ Allt i ett-fodral2-in-1-tocuhpennaRosa skosnöre-hörlurarRosa USB-kabelTransparent rosa iPhone 6-skal

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

5 reaktioner på ”TIPS: Billiga iPhone 6-skal, fodral & gadgets”

  1. Älskar skal! Har ett rosa transparent för stunden. Nästa inköp inom skalfronten kommer nog vara ett som man kan spänna runt armen nör man tränar 🙂

  2. Synd att du gjort om bloggen så mycket, den är otroligt seg att ladda nu och jobbig att läsa när man måste klicka in sig på varje inlägg. Inte alls smidigt för läsarna tyvärr!

    1. Tack så mycket! Jag måste faktiskt kolla varför den är så seg 🙁 Det har inte varit så här förut. Om du vill se alla inlägg i ett flöde kan du klicka in på adaras.se/blogg eller klicka in på valfritt inlägg så laddas alla inlägg automatiskt i kronologisk ordning efter det senaste 🙂
      Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet