Artikeln innehåller reklamlänkar

Inredningsdetalj: Handgjord hästljusstake

Inredningsdetalj: Handgjord hästljusstake

Handgjord hästljusstake från Mysvrån Design
Handgjord hästljusstake
Handgjord hästljusstake från Mysvrån Design
Handgjord hästljusstake från Mysvrån Design

Charmigt, minimalistiskt och sött. Jag älskar simpla inredningsdetaljer som samtidigt har attityd. Just denna handgjorda hästljusstake tycker jag är ett bra exempel på just det. Den är skapad i trä och är helt vitmålad. I ett skandinaviskt hem kan den lätt smälta in i den ljusa inredningen, men formen i sig är ett statement som drar blickarna till den. Ljusstaken är skapad av Annelie Hansson som driver den lilla webbutiken från Mysvrån design. Hon skapar en massa fina inredningsprylar i trä. Denna lilla häst föll jag pladask för. Den kommer förgylla vårt ljusa kök och ljusa upp mörka kvällar. ♥

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

12 reaktioner på ”Inredningsdetalj: Handgjord hästljusstake”

 1. hej ida! gör du fortfarande bloggdesigner? Dags för ny årstid = ny bloggdesign! Och jag skulle vara så glad om du, tankeläsaren, skulle vilja anställas igen 🙂 Har mailat! Kram!

 2. Heja dalahästar! Jag har själv en vit dalahäst här hemma i vardagsrummet för att påminnas om vart jag kommer ifrån 🙂
  Bor ju i Skåne sedan sex år tillbaka så då får man vara lite landskapspatriot 😉
  Har även en dalahäst tatuerad bakom örat tillägnad min systers pappa som jag är uppvuxen med 🙂

 3. hej ida! gör du fortfarande bloggdesigner? Dags för ny årstid = ny bloggdesign! Och jag skulle vara så glad om du, tankeläsaren, skulle vilja anställas igen 🙂 Har mailat! Kram!

 4. Heja dalahästar! Jag har själv en vit dalahäst här hemma i vardagsrummet för att påminnas om vart jag kommer ifrån 🙂
  Bor ju i Skåne sedan sex år tillbaka så då får man vara lite landskapspatriot 😉
  Har även en dalahäst tatuerad bakom örat tillägnad min systers pappa som jag är uppvuxen med 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet