Artikeln innehåller reklamlänkar

Inredning: Egen canvastavla

canvas-of-sweden

“Den skulle vara snygg på väggen” sa Simon när han såg min bild på bodarna i Nynäshamn. Sagt och gjort! Nu pryder bilden min egen canvastavla på väggen i hallen.

Det är verkligen något speciellt med personliga inredningsdetaljer. De är riktiga glädjespridare. Vi har nu flera inredningsprylar som sätter den där personliga touchen i hemmet. Instagrammagneter, Instagramcanvas och ett egendesignat soffbord. Bland annat. Och det senaste kapet är alltså denna personliga canvastavla som jag beställde från Canvas OF Sweden i måtten 70 x 50 cm.

Jag är så jäkla nöjd. Tavlan passar grymt bra i vår hall! Det blir en perfekt ögonfångare och en snygg kontrast mot de ljusa väggarna.

egen-canvastavla
Personligt och fint! Bilden är tagen en magiskt vacker kväll vid hamnen i Nynäshamn med hjälp av PawelsBig Stopper”. Det är ett kraftigt ND-filter som gör att man kan förlänga slutartiderna och göra rörelser mjukt suddiga. Ljusslingan som går genom bilden är en bil som kör förbi. Fail men snygg fail!

Nästa projekt blir att fixa en ännu större canvastavla ovanför soffan i vardagsrummet. Då funderar jag på att blanda både konst och foto. Tänk en snygg naturbild med en blandning av abstrakt konst – typ färgstänk. Några spotlights över tavlan skulle vara pricken över i:et.

Pin
Share
Tweet