This post is available in
ida-josefins-collection

Ny portfolio och äntligen ett företagsnamn. Välkommen till Ida Josefin’s Collection! En samling av webbgoodies för dig som privatperson eller företagare.

Det här är alltså det jag har jobbat dag och natt med i veckan. En rejäl portfoliomakeover! Nu är det en betydligt mer modern design som självklart är responsiv och anpassar sig efter alla enheter. Jag har rensat bort onödigt innehåll och börjat skapa smarta paketlösningar för dig som bloggare och småföretagare.

Det är fortfarande en hel del kvar att göra – som att fila på alla texter (!) och strukturera upp innehållet. Men det får komma eftersom. Huvudsaken är att det mesta är på plats 😉

Angående företagsnamnet så blev det tyvärr inget av mina tidigare förslag. Men jag tycker faktiskt att Ida Josefin’s Collection passar bra också. Det blir ett samlingsnamn för allt jag håller på med.

ida_josefins-collection

Från bloggdesign till foto. Om du är intresserad av mer än bara en grej skräddarsyr jag ett paket för just dig.

[alert type=white]För att fira lanseringen av min nya portfolio bjuder jag alla som beställer på 10% rabatt på ett valfritt paket. Så funderar du exempelvis på en ny bloggdesign, header, illustration eller porträttfotografering har du chansen att fynda. Uppge koden ”ADARAS” i mejlet när du beställer.[/alert]

Spana in min portfolio här: Idajosefin.com

Vad tycker du om den nya designen? 🙂