This post is available in

adaras-foretagsnamn

Nu behöver jag din hjälp! En stor prio i veckan för mig har varit att komma på ett namn till mitt företag. Eftersom jag har två olika delar i verksamheten är det viktigt att ha ett namn som överlappar båda – dels min blogg/bloggtidning och dels helhetslösningarna med kompletta webbpaket för småföretagare och bloggare. I tisdags hade jag ett möte med mitt supportteam genom Starta Farsta där vi brainstormade fram idéer. Vi kom bland annat på en slogan som jag tycker är grym: ”Creative media, complete solutions”.

Det enda jag inte kan bestämma mig för är mitt företagsnamn. Jag har tre olika förslag som jag velar bland. Jag är särskilt förtjust i en av dessa men har hört lite blandade åsikter om det. Därför vill jag nu ta del av din synpunkt! Vilket förslag tycker du är bäst? 🙂