This post is available in
I dag säger vi hej då till Björkarnas stad och hej till huvudstaden. Det känns både tråkigt och roligt på samma gång. Tråkigt att lämna alla nära och kära, och roligt att träffa alla nära och kära på annan ort. ♥

Gårdagens outfit: en slarvig fläta till en oversizetröja från Bik Bok, nitarmband från BeSassy och Shamballaarmband från Fringley.

22 KOMMENTARER

 1. Sorry för sent svar, men har haft mycket med jobbet att göra och sen har jag inte mått så himla bra.

  Och det programmet funkar bra? Så fina kläder och så fin du blev.
  Hade du en bra kväll igår? Mycket folk?

  Vad händer idag då??
  Kramis

 2. Du är min stora mode ikon! Även om du inte är ”känd” än så är du min största inspirationskälla när det kommer till mode! Jag älskar din stil och den är så otroligt inspirerande! Du är också min favorit bloggare såklart! ❤ ville bara säga!
  Svar: Men åååh vad söt du är! 😀 tusen tack för din gulliga kommentar! YEY! ADARAS.se

 3. Och var kommer koftan ifrån? :3 vore kul om du ville skriva ut inköpsställena när du har såna outfitsinlägg :3
  Svar: Den är från Gina Tricot 🙂 Jag burkar nästan alltid skriva inköpsställena men jag skippade det nu då jag skrev om den nyligen 😉 Men kan tänka på det framöver!Kram ADARAS.se

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.