This post is available in

iPhone 6

Samsung Galaxy S6 och den sprillans nya Sony Xperia Z3+ var heta konkurrenter. Trots att de mobilerna nästintill krossar iPhone 6 på papperet var det ändå världens mest sålda smartphone som fick mig på fall (igen).

Nu får jag helt enkelt bara säga farväl till iPhone 5 och ett stort hej iPhone 6! Jag störde mig, bland annat, enormt mycket på Samung Galaxys gula färgstick på inomhusbilder (Apple är ju istället mästaren på färgåtergivning och vitbalans) och på att Sony Xperia Z3+ saknar fingeravtrycksläsare. iPhone 6 har i stort sett allt jag önskar mig.

Sen är det såklart oerhört smidigt att byta från iPhone till iPhone. Nu har jag kvar alla mina appar, bilder och kalenderpåminnelser.

Jag känner mig supernöjd med min nya mobil och ser fram emot att dela med mig av fler mobilbilder på Instagram. Särskilt från USA-resan i augusti 😉

 

18 KOMMENTARER

  1. Yey! Har också en Iphone 6 påväg hem till mig just nu, jag hoppas på den. Det här med bra kamera är också något jag tittar på när jag väljer telefon 🙂

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.