iPhone 6

Samsung Galaxy S6 och den sprillans nya Sony Xperia Z3+ var heta konkurrenter. Trots att de mobilerna nästintill krossar iPhone 6 på papperet var det ändå världens mest sålda smartphone som fick mig på fall (igen).

Nu får jag helt enkelt bara säga farväl till iPhone 5 och ett stort hej iPhone 6! Jag störde mig, bland annat, enormt mycket på Samung Galaxys gula färgstick på inomhusbilder (Apple är ju istället mästaren på färgåtergivning och vitbalans) och på att Sony Xperia Z3+ saknar fingeravtrycksläsare. iPhone 6 har i stort sett allt jag önskar mig.

Sen är det såklart oerhört smidigt att byta från iPhone till iPhone. Nu har jag kvar alla mina appar, bilder och kalenderpåminnelser.

Jag känner mig supernöjd med min nya mobil och ser fram emot att dela med mig av fler mobilbilder på Instagram. Särskilt från USA-resan i augusti 😉

 

 • Jag älskar fotot, nu vill jag också ha en iPhone 6! Du är magisk på att fotografera så att man blir hagalen >.<

  • Aw vad gullig du är 😀 Tack så mycket!!

 • Ida

  Yey! Har också en Iphone 6 påväg hem till mig just nu, jag hoppas på den. Det här med bra kamera är också något jag tittar på när jag väljer telefon 🙂

  • Vad kul! Hoppas du blir nöjd med din nya telefon också 😀

 • The power of marketing! Att få folk att köpa något som är sämre på papperet, bara för att de är vana vid märket 😉

  • True story 😉 iPhone kändes bäst IRL också!

 • Jag köpte en iPhone 6 i början av Juni och jag är så nöjd! Bra val 🙂

  • Vad kul att höra att du är nöjd 😀

 • Jag har själv en iPhone 6 och jag älskar den!

 • Jag har också en iPhone 6 och jag är verkligen nöjd med den.. 😀
  Att man skulle falla dit så hårt på iPhone trodde jag aldrig, men tji fick jag 😛

  • Det trodde inte jag heller att jag skulle göra. Men får nog bara erkänna det … ÄLSKAR iPHONE!! 😀