Grattis på födelsedagen älskling!

Grattis på födelsedagen älskling!

Simon Hallie Eriksson

Min älskling, mitt hjärta och min andra hälft år. Varje dag får du mig att skratta och le. Du peppar och stöttar mig i allt och får mig att känna mig som en prinsessa. Du skämmer dagligen bort mig med hemlagad mat i toppklass, öppnar dörrar för mig, hjälper mig med bloggbilder och finns alltid vid min sida. Du är världens mest omtänksamma man. Min bästa vän. Min soulmate.

Du är verkligen det bästa som har hänt mig.

Stort grattis på födelsedagen Simon! Jag är så lyckligt lottad som har dig i mitt liv.  ♥

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

9 reaktioner på ”Grattis på födelsedagen älskling!”

  1. Ni är tvillingsjälar och så som ni möttes får mig att tro att det varit skrivet i stjärnorna. Många ….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet