JAAAAA! WE DID IT AGAIN! Hur stolt kan man bli som svensk liksom? Ögonblicket när Måns Zelmerlöw tar hem segern i Eurovision Song Contest och gav Sverige vår sjätte vinst känns redan EPIC. Jag vill bara säga: Stort, stort grattis världens bästa Måns! Du är mer än Sveriges hero. Du är Europas Superman!

  • Anonym

    Jag tycker också att rätt låt och en ”nyskapande” presentation vann. Många …

  • KIKA IN MIN BLOGG! Är du intresserad av trender, tips, resor, skönhet osv. ska du definitivt läsa min blogg! Jag är en fartfylld tjej på 15 år som har bloggat i över ett och ett halvt år. Jag har tidigare blivit utnämnd till veckans blogg på nouw.com och jag utvecklar bloggen vardagligen. Bra uppdatering och variation! Kram

    http://nouw.com/LovisaBriggert

    (ber om ursäkt ifall du inte gillar denna typ av kommentaren)

  • Så himla roligt. Det förtjänar han verkligen 🙂

  • Det var så awesome att se, han är så duktig 😀