GRATTIS MÅNS – The hero of the night!

GRATTIS MÅNS – The hero of the night!

JAAAAA! WE DID IT AGAIN! Hur stolt kan man bli som svensk liksom? Ögonblicket när Måns Zelmerlöw tar hem segern i Eurovision Song Contest och gav Sverige vår sjätte vinst känns redan EPIC. Jag vill bara säga: Stort, stort grattis världens bästa Måns! Du är mer än Sveriges hero. Du är Europas Superman!

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

4 reaktioner på ”GRATTIS MÅNS – The hero of the night!”

  1. KIKA IN MIN BLOGG! Är du intresserad av trender, tips, resor, skönhet osv. ska du definitivt läsa min blogg! Jag är en fartfylld tjej på 15 år som har bloggat i över ett och ett halvt år. Jag har tidigare blivit utnämnd till veckans blogg på nouw.com och jag utvecklar bloggen vardagligen. Bra uppdatering och variation! Kram

    http://nouw.com/LovisaBriggert

    (ber om ursäkt ifall du inte gillar denna typ av kommentaren)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet